Εταιρία Δικαστικών Μελετών

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

                                                                                                              Αθήνα,  29 Αυγούστου 2011
                                           
                                                                                                                       Ενημερωτικό σημείωμα


             Για τη διευκόλυνση αυτών που θα συμμετάσχουν στo  Συνέδριο που διοργανώνει στη Καβάλα (ξενοδοχείο Lucy), 7-9 Οκτωβρίου 2011, η Εταιρία Δικαστικών Μελετών, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας, γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:


1) Για τη μετάβαση των συνέδρων και των συνοδευόντων μελών στη Καβάλα και την επιστροφή τους στην Αθήνα έχει προβλεφθεί από την Εταιρία Δικαστικών Μελετών η μίσθωση πούλμαν. Η επιβάρυνση για κάθε άτομο είναι 25 ευρώ. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν από το Εφετείο Αθηνών την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 07.45  π.μ. Το δρομολόγιο επιστροφής από την Καβάλα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου  2011 (άφιξη στην Αθήνα τις βραδινές ώρες της  Κυριακής). 
Όσοι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τα πούλμαν παρακαλούνται να το δηλώσουν εγκαίρως στα γραφεία της Εταιρίας τις πρωινές ώρες από 11.00 έως 13.00  (τηλ. 210-3313040 και 210-3313041, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), και στο μέλος της οργανωτικής επιτροπής κ. Ναυσικά Φράγκου, Πρόεδρο Εφετών, (κιν. τηλ. 6932174861)
2) Για τη διαμονή των συνέδρων και των συνοδευόντων μελών στη Καβάλα η Εταιρία Δικαστικών Μελετών έχει μεριμνήσει για την εξασφάλιση δωματίων στα εξής  ξενοδοχεία:

  
α) LUCY HOTEL  (5 αστέρων)
Υπεύθυνος επικοινωνίας  κ. Χριστοφιλογιάννης Γιώργος
Τηλ. 2510 600060,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τιμές:  δίκλινο δωμάτιο 100 ευρώ , μονόκλινο δωμάτιο 75 ευρώ

β)EGNATIA HOTEL(4 αστέρων plus)
 Υπεύθυνη επικοινωνίας  κ. Δαμόκα Ελένη
Τηλ. 2510 600250, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τιμές:  δίκλινο δωμάτιο 80 ευρώ , μονόκλινο δωμάτιο 70 ευρώ

γ)GALAXY HOTEL (4 αστέρων)
Υπεύθυνη επικοινωνίας  κ. Τσορπίδου Δήμητρα
Τηλ. 2510 224812, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τιμές:  δίκλινο δωμάτιο 56 ευρώ, μονόκλινο δωμάτιο 47 ευρώ

Θερμή παράκληση για την έγκαιρη κράτηση των δωματίων( το αργότερο μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2011) στα παραπάνω ξενοδοχεία  από τους ίδιους τους συνέδρους.

           Ο Πρόεδρος                                                                                                      Ο Γραμματέας
 
    Ιωάννης Χαμηλοθώρης                                                                                         Γεώργιος Κασιμάτης

 
Βρίσκεσται εδώ: ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ